Hírek

2014. Tavaszi Köröm & Szépség Palota beszámoló

Könyörtelenül zuhogó eső, hideg szél és sötét fellegek - ezek jellemezték a május 11-ei vasárnap meteorológiai mutatóit. Valljuk be őszintén, ilyen időben az ember nem szívesen mozdul ki otthonról; inkább bekuckózik otthon, és egy jó film meg egy finom forró tea köré szervezi a programját. Úgy tűnik azonban, a Köröm & Szépség Palota „tudhat valamit", hiszen a helyszínen tapasztalt hatalmas nyüzsgés és a hosszan kígyózó sorok azt mutatták, igenis, a Palotáért érdemes szakadó esőben is elindulni hazulról!

mukorom_kphir_1_uj2.jpg
Tekintsük át, mi minden várta azokat, akik ellátogattak rendezvényünkre! A vásártéren gazdag termékpaletta, izgalmas újdonságok, meggyőző akciók, hiteles szakmai információ és kedvesen mosolygó munkatársak várták az érdeklődőket. Nem meglepő hát, hogy bámulatos gyorsasággal teltek a bevásárló dobozok, és minden arc elégedettségtől sugárzott.

A rendezvény színes programkínálatának áttekinthető rendszeréről a tematikailag elkülönített termek és az esemény alatt folyamatosan működő Palota Rádió gondoskodott. A tréningterem kibővült képzési szisztémával, hat asztallal, tizennyolc díjmentes, oklevelet is nyújtó továbbképzéssel várta a Vendégeket. Legyen szó akár köröm- és kézápolásról, akár új, trendi színekben pompázó körömlakk kollekciókról, akár a legfrissebb körömdíszítési irányzatokról, vagy speciális körömékesítő fortélyokról, mindenki megtalálta az őt érdeklő témát. Igazi műhelymunkára valló hangulat jellemezte ezt a termet, hiszen az egy-egy asztalt körülülő látogatók közvetlenül feltehették kérdéseiket oktatójuknak.
mukorom_kphir_2_1_2.jpg
 
A műkörmös bemutatóknak otthont nyújtó teremben a szakma legismertebb képviselői tartottak előadásokat: volt itt okosítás az új rapid lakkzselével történő felületi díszítési lehetőségekről, csipkedíszítési módszerekről, Pink & White építési technikáról, vagy épp menyasszonyi körömviseletről. A teremben kihelyezett négy kivetítő biztosította, hogy a látogatók „közelről" is szemmel követhessék a bemutató minden mozzanatát.
 
mukorom_kphir_3_2.jpg
 
A szempilla és masszázs témakörben zajló előadások keretében a látogatók megismerkedhettek a természetes hatású szempilla hosszabbítás rejtelmeivel, az esküvői pillatrendekkel, s a legfrissebb kéz- és lábmasszázs irányzatokkal.

A rendezvényt a Nail Star Competition Körömdíszítő Verseny negyedmillió forintos összdíjazású ünnepélyes díjátadója és izgalmas tombola egészítette ki. A tombola keretében tizenöt értékes nyeremény s a fődíj, egy Samsung Galaxy Tab 3 talált gazdára.

mukorom_kphir_4_3.jpg

S ha egy mondatban kellene összefoglalnunk egy nagyszerű rendezvény receptjét, a „ titkos összetevőket" a fent bemutatottak alkotnák: szakmai felkészültség, elkötelezett munka, megbízható minőségű termékek, érdekfeszítő oktatások és sok-sok mosoly.

E sorokban is tolmácsoljuk köszönetünket műsorvezetőnknek, Kovács Gabinak és oktatóinknak - Assenbrenner Nikinek, Benkő Lászlónak, Bognár Anitának, Csomai Áginak, Csomai Bettinek, Darabos Évinek, Gáspár-Köbli Krisztának, Gombos Gabriellának, Kis Mercédesznek, Kovács Gabinak, Koppányi Emesének, Szabó Nikolettnek, Szulimán Nikolettnek, Tapodi Krisztiánnak és Tóth Editnek - értékes közreműködésükért.

Látogatóink megtisztelő részvételét megköszönve készülünk az őszi Köröm & Szépség Palotára, hogy ősszel újra egy élménydús rendezvény keretében találkozzunk.

mukorom_hirlep_cs_2.jpg


 

Iratkozz fel az emlékeztetőre

Hírlevélben értesítünk a rendezvény idejéről, iratkozz fel nehogy elfelejtsd

E-mail :


A rendezvény fő támogatói