Hírek

2012. Őszi Körömpalota beszámoló

10. jubileumi KÖRÖMPALOTA sikerek!

2012. október 6-án nagy sikerrel zajlott a 10. Jubileumi Körömpalota, ahol 17 előadó, köztük számos bajnok mutatta be a 2012-es ősz/tél legújabb trendjeit, köröm irányzatait és a Perfect Nails új kollekcióit.

kp_emberek.jpg Az érdeklődő tömeg nagy figyelemmel kísérte végig az egész napos előadásokat, a Perfect Nails trénerek csodálatos körömalkotásait és Tóth Gabi nagyszabású fellépését. A Nail Star 6 internetes körömdíszítő verseny nagyszabású díjátadójának házigazdája Tóth Gabi előadóművész és a Perfect Nails új arca volt, aki utána hangjával is elvarázsolta a rajongókat. Meghívásunkra Natalia Yakubchuk, világhírű körömdíszítő mester is eljött a Körömpalotára, aki fekete-fehér és absztrakt bemutatóival elkápráztatta a nézőközönséget.

pn_oktatok_1.jpg Ez alkalommal a természetes körömápolás is helyett kapott a Körömpalota program sorozatában, ahol a szakemberek közelebbről megismerkedhettek a manikűr és pedikűr szakma rejtelmeivel. A vásártéren ismét hatalmas és különleges akciók várták a látogatókat a Perfect Nails minőségi műköröm alapanyagokra és újdonságokra. Sikeres rendezvényünket az RTL Klub Trendmánia stábja is végig követte.

ny_bemutato.jpg A Körömpalotán bemutatott új trendek és új Perfect Nails műköröm alapanyagok:

• Black & White kollekció, fekete-fehér az örök elegencia. Darabos Évi és Kis Mercédesz bemutatták az új fekete-fehér porcelánok és zselék különleges csillogását, a kollekció egyediségét.

• Őszi színes zselé kollekció különböző megközelítésben. Gáspár-Köbli Kriszta az őszi színes zselék és a Glass design fólia extravagáns kombinációját mutatta be Tóth Gabi körmein. Her Erika egyedi stílusban és körömformán, márványos hatással érzékeltette az őszi hangulatot. Assenbrenner Niki tökéletes rövid, szalon körmökön őszi szivárvány hatást keltett.

• Effect zselék, szikrázó és selymes csillogás. Bognár Anita és Szabó Niki emelték ki az új effect zselék előnyeit és egyedi kombinációjukat a körmökön.

• Az év trendje: kalocsai minták a körmökön. Csomai Ágnes és Csomai Betti különleges technikáikkal ihlették a magyar motívumokat a körmökre.

d_evi_k_mercedesz_kormok.jpgA színpadi bemutatók előtt és után külön workshop teremben egész napos bemutatót tartottak a Perfect Nails oktatók és bajnokok. Itt testközelből lehetett megnézni az új trendeket és Perfect Nails kollekciókat. Bula Klára, Kovács Éva, Pálinkás Adrienn és Törteli Ildikó is saját stílusukban vitték körömre a varázslatos, új őszi színes és effekt zseléket, fekete-fehér kollekciókat.

t_gabi.jpgÖrömünkre szolgált, hogy nemzetközi disztributoraink is ellátogattak rendezvényünkre és számos új techikával és információval gyarapodhattak, melyek segítik a munkájukat.

Köszönjük a rengeteg szakember részvételét!

 

Iratkozz fel az emlékeztetőre

Hírlevélben értesítünk a rendezvény idejéről, iratkozz fel nehogy elfelejtsd

E-mail :


A rendezvény fő támogatói