Hírek

2012. Tavaszi Körömpalota Beszámoló

Tavaszi KÖRÖMPALOTA sikerek!

2012. március 4-én zajlott a nagy tavaszi Körömpalota immár 8. alkalommal kápráztatta el a tömeget.
A kellemes, tavaszi napsütéses vasárnap közel 1.000 ember látogatott el a Budapestre, a Stefánia Palotába, hogy részt vegyen a neves műkörömépítők előadásain, és kedvezményesen vásároljon a vásártérben. A hatalmas tömeg elégedetten tapasztalhatta, hogy idén még gyorsabb és szakszerűbb volt a kiszolgálás, és lényegesen lerövidült a sorban állás ideje, hiszen 7 kassza működött, és bőséges árukészlet állt rendelkezésre.

Körömpalota 2012 

A 2012-es körömdivat legújabb technikái és Perfect Nails anyagai is itt mutatkoztak be először: FRESH KOLLEKCIÓ (12 ragyogó, új tavaszi porcelán szín), GLASS POWDER és GLASS GEL (üveg-hatású zselék, és porcelán por) OPAL TRANSPARENS és COLOR GEL (átlátszó és színes opál zselék).

Körömpalota - Ilona Musik 

Külön a Körömpalotára, Budapestre érkezett sokak kedvence, Ilona Musik, a világhírű, lengyel származású díszítő nagymester, és 1,5 órás bemutatót tartott. Fellépése után exkluzív interjút adott az RTL Klub Trendmánia stábjának.

A műkörmös nagyelőadó színpadán fantasztikus előadásokat tartottak Magyarország neves körömépítői, és körömdíszítői. Témák:

 • Csomai Betti (többszörös körömdíszítő bajnok, és szakmai oktató) Gyors, szalonra alkalmas díszítést mutatott be 3D hatású akrillal, és zhostovo festési technikával.
 • Gáspár-Köbli Kriszta (országos díszítő bajnok) Az új, zseléből készülő, kecses FINCH körömformát mutatta be.
 • Darabos Évi (kétszeres Európa bajnok, tízszeres Magyar bajnok, Világbajnoki ezüstérmes műkörömépítő, London Körömolimpia 2 ezüst) Új „Glass design" üveghatású rózsaszín körömvéget, üvegesen áttetsző körmöt épített.
 • Kis Mercédesz (Országos díszítő bajnok) Újfajta Monroe körömformát készített lapított 3D színes porcelán díszítéssel.
 • (Kolat) Her Erika (többszörös díszítő bajnok) Extrém hosszú stilledge körmöt készített virággal és absztrakt motívumokkal matt kivitelben.
 • Bognár Anita (többszörös díszítő bajnok) 2012 trendszínével a mandarinnal, extrém BLAIR körömformát készített.
 • Kovács Era (körömdíszítő bajnok) Opállal, és 3D porcelánnal díszítette a tavaszi körmeit.
 • Csomai Ági (Nail Art tréner) Különleges formájú opálos üvegkörmöt és ékszereket készített.
 • Héray Zsani (műköröm szakmai oktató) Körömágy hosszabbítás és díszítés lakkzselével.

Körömpalota 2012 - Workshop

A színpadi bemutatók előtt és után egy külön workshop teremben 10 különálló asztalon egész napos bemutatót tartottak a fellépő ismert körömépítő, és díszítő bajnokok. Itt személyes bemutatókon testközelből lehette megnézni technikáikat. (Assenbrenner Niki, Bognár Anita, Csomai Ági, Csomai Betti, Darabos Évi, Gáspár Köbli Kriszta, Kis Mercédesz, (Kolat) Her Erika, Kovács Era, Kovács Éva, Szabó Niki)

A rangos internetes körömdíszítő verseny a Nail Star 5 ünnepélyes eredményhirdetése és díjátadója alkalmából a díjazottak (1.hely: Almásy Fruzsina, 2.hely: Ézsiásné Martonosi Enikő, 3.hely: Tóth Edit, Közönségdíj: Kovács Anita) értékes ajándékokat, és egy-egy minősítő oklevelet vehettek át a Perfect Nails felajánlásában.

Körömpalota 2012 - Nails Star 

Az óriási vásártér melletti külön teremben zajlottak a lábápoló előadások, ahol a pedikűrösök megismerkedtek a 2012-es körömdivattal, és a trendszínekkel,

 • Az idei pedikűr élénk trendszíneit, és a körömerősítő hatású lakkzseléket Cseh Hajni pedikűrös szakoktató mutatta be. Egyszerű, gyors, mégis mutatós díszítéseket is készített hennával kézen-lábon.
 • Kerekesné Szabó Andrea pedikűrös szakoktató, többszörös magyar bajnok mutatta be a pedikűrgép, és csiszolófejek használatát. A körömszabályozás és körömkorrekcióról, a benőtt, gyulladt lábköröm műtét nélküli kezeléséről is Andrea tartott gyakorlati bemutatót.
 • A nyár slágere a lakkzselével készülő, körömkorrekciós hatású, tartós francia manikűr lesz, melyet Gombos Gabi pedikűrös szakoktató mutatott be.
 • Megismerhettük a körömprotézis készítésének fortélyai, a sérült lábköröm korrekcióját és a köröm kiegészítését porcelán alapanyaggal.
 • A lábzselékkel megismerhettük a nyári lábkezelések leendő kedvenceit.

Körömpalota 2012 - Pedikűr terem

A Sara Beauty Spa tavaszi-nyári testkezelő programjában Antal B. Viktória kozmetikus segítségével ismerkedhettek meg az érdeklődők a bőrápoló ananász terápiával, a C-vitaminos arc- és testkezelés feszesítő hatásával. Sólyom Brigitta masszázs szakoktató az olajos masszázs előnyeit, az aromaterápiás masszázs variációkat mutatott be. A fürdőruha szezonra készülve feszesítő/rugalmasító/tónus javító testkezelést, valamint alakformáló/zsírégető/salaktalanító, kezelést láthattunk Thermo és Anticellulite termékekkel.

Körömpalota 2012 - Sara Beauty Spa by Antal B. Viktória

Köszönjük a rengeteg szakember részvételét!

 

Iratkozz fel az emlékeztetőre

Hírlevélben értesítünk a rendezvény idejéről, iratkozz fel nehogy elfelejtsd

E-mail :


A rendezvény fő támogatói