Hírek

2011. Tavaszi Körömpalota Beszámoló

Körömpalota - 2011 Tavasz

korompalota_2011_logo_1.jpg

Május 8.-án vasárnap a borongós idő ellenére érdeklődőkből nem volt hiány az idei Körömpalotán sem!

Már reggel 9:00-kor kígyózó sorok és hömpölygő tömeg várakozott a bejáratnál! Nem csoda a hatalmas érdeklődés, hiszen idén számtalan programmal, extrával, és hihetetlen akciókkal leptük meg a szakmájuk iránt érdeklődő körmös lányokat pedikűrösöket, kozmetikusokat és masszőröket!

vasar.jpg

A földszinti hatalmas vásártéren idén a „best seller" termékek közé tartozott a Platinum zselé, az extra fehérségű Extreme White zselé, illetve a vadonatúj Liquid és Porcelán porok.
Őrületes kedvezményekkel vártuk a nagyérdeműt, aminek mindenki nagyon örült, így érthető volt, hogy a méteres sorokban türelmesen álltak a vásárlók a kasszák előtt!

Az első emeleten a „Nail Star Live" élő körmös verseny kapott főszerepet. A versenyen két kategóriában lehetett indulni. Az egyik versenyszám a körömépítés volt, a „Tökéletes páros " kidolgozásával, a másik pedig a körömdíszítés volt, ahol a „Balatoni nyarat " lehetett megidézni. Nem volt könnyű a zsűritagoknak, hiszen szebbnél szebb munkák kerültek, ki az alkotók kezei közül!

  • Körömépítő-profi kategóriában első helyen végzett Bán Niki, aki idén már másodjára gyűjti be magának az aranyérmet, hiszen a Beauty-n is ő állt a dobogó legfelső fokán, és képviselte a Perfect Nails-t! Második helyezett Assenbrenner Nikoletta, harmadik helyezett Törteli Ildikó lett.
  • Körömépítő-kezdő kategóriában Kovács Kitti álhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára! Második helyezett Rossmann Franciska, harmadik helyezett Kozma Kriszti lett.
  • Körömdíszítés kategóriában Nagyné Virág Mária az első, Kiss Mercédesz a második, Kovács Erika a harmadik lett. Gratulálunk nekik!
 

kupa_1.jpg 

nail_star_live_gyoztesek.jpg

abigail.jpg

A verseny ideje alatt folyamatosan zajlottak a körmös előadások a Nagyteremben. A műsorvezető és szakmai háziasszony Kovács Gabi és Kalmár Kriszta voltak.

Itt köszönthettünk személyesen, az orosz származású izraeli díszítő nagymestert Abigailt, aki fantasztikus, és látványos bemutatót tartott. Rengetegen voltak kíváncsiak Abigail egyedülálló technikáira, a speciális orosz Zhostovo festési módszerre, és különleges többszínű motívumaira. Színes Perfect-es porcelánból készülő úgynevezett „tű, és egy gombóc" technikáját ámulva csodált a nagyérdemű!

Sirokai Marcsi Londonból látogatott Budapestre, hogy bemutassa legújabb fejlesztését a „Wedge" körömformát, melyhez az új Perfect-es porcelánokat és a tündöklően fehér Extra White port használta.

A nagyteremben tartott bemutatóik előtt és után a neves körmösök munkáit közelről is megcsodálhatták az érdeklődők a „Made in Hungaria" részlegben. Itt lehetőség volt a nagy nevekkel találkozni és feltenni nekik kérdéseket, megnézni kedvencüket alkotás közben!

Workshop jelleggel egész nap rendelkezésre álltak a profi magyar körmös szakma vezéregyéniségei: Bán Niki, Bognár Anita, Darabos Évi, Csomai Ági és Betti, Kolat Erika, Sirokai Marcsi, Ruffné Irén. Válaszoltak a kérdésekre, megmutatták sajátos technikájukat, trükkjeiket.

darabos_evi_a_szinpadon.jpg

A kiváló minőségű Perfect-es zselék mellett most bemutatkoztak az új porceláncsaládok tagjait is.
Bodó Zita a Nail Star körmös verseny egyik kiemelkedő egyénisége is itt mutatta be lélegzet elállító körömkompozícióját.

A „Szép Heléna Szalon" a pedikűrösöket, kozmetikusokat és masszőröket várta. Nádasdi Krisztina és Magyar Judit masszázs eljárásokat mutattak be, míg a pedikűr bemutatót Hollós Gáborné Mercz Gyöngyi és Cseh Hajnalka mesteroktatók vezényelték le! Számtalan idei újdonsággal ismerkedtek meg, és fontos szakmai kérdésre kaptak választ.

Egy Sztárvendég is ellátogatott az idei Körömpalotára Janicsák Veca személyében. Ő, mint ORLY referencia szalon tulajdonos tisztelte meg jelenlétével a nagyközönséget, így nem énekelt, hanem érdeklődéssel vette bele magát a körömápoló alapanyagok tanulmányozásába. Nagy türelemmel és kedvességgel fogadta az őt megrohamozó rajongók hadát!

janicsak_veca_gy_attila.jpg

Idén tavasszal is bebizonyosodott, hogy a Körömpalotára érdemes kilátogatni és részt venni rajta, legyen tavasz vagy ősz, hiszen itt mindig tanul és hall valami újat az ember!

 

Iratkozz fel az emlékeztetőre

Hírlevélben értesítünk a rendezvény idejéről, iratkozz fel nehogy elfelejtsd

E-mail :


A rendezvény fő támogatói